Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via Alleenstaande-Mamas.be succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Op 19 april leerde ik haar voor het eerst kennen. Ze antwoordde direct op mijn berichten, aangezien wij een aantal links hebben samen: We hebben beiden al veel meegemaakt, en zij is het gewend om met mensen met een beperking om te gaan. Ja,want ik heb beperkingen en haar kinderen hebben beperkingen. Die links zorgen ervoor dat we een hele goede klik hebben samen. We chatten veel, hebben al een aantal keer afgesproken en volgens mij zit er meer in als vriendschap, en dit is zeker wederzijds. Maar we doen het op eigen tempo, alles stap voor stap. In elk geval ben ik blij dat ik haar heb leren kennen, want dat zorgt ervoor dat ik me veel minder eenzaam voel. Want ja, iemand met beperkingen voelt zich geregeld eenzaam, maar dankzij haar is dat gevoel helemaal over. We zouden zelfs elkaar al niet meer kunnen missen. En het contact verliep direct heel goed. Er was geen verlegenheid te bespeuren. Nee, van onze eerste date liep het eigenlijk al heel goed.
Peter & Fieke
Ik heb de ware gevonden. We hebben eerst een paar weken berichten gestuurd via de site. Daarna hebben we afgesproken. Het klikte meteen en het klikt alsmaar beter en beter.
Christophe & Sarah
Successverhaal van Françoise & Tania
Na één dag op jullie site te staan kreeg ik een heerlijk lief berichtje. Ik heb er heel even op gereageerd. Enige tijd later kreeg ik wederom een antwoordje en ben ik het profiel grondiger gaan bekijken en bleef ik minutenlang naar de foto kijken van haar. Ik zei bij mezelf; dit is het! Deze vrouw wordt die van mij. Inmiddels hebben we een relatie en het lijkt wel of we elkaar al jaren kennen. We hebben al mooie plannen gemaakt op de toekomst gericht.
Françoise & Tania
Ik was ingeschreven op een drietal datingsites en vond hier een hele leuke dame waar ik nu een tijdje mee samen ben en waarmee het alsmaar beter gaat. We voelen ons heel goed bij elkaar en geloven er echt in dat dit uitgroeit tot iets heel moois. Aan alle mannen wil ik nog graag de volgende raad meegeven: maak werk van uw profiel, kom niet te wanhopig over, ga zelf op 'jacht' en denk niet te snel 'dit is te hoog gegrepen voor mij'. Succes aan allen en ooit komt de dag dat ook jullie de ware vinden!
Filip & Grace
“De geest leeft van het toeval, maar hij moet het wel grijpen.”
Vaak verwondert het ons nog hoe onze puzzelstukken elkaar gevonden hebben en zo soepel ineen gevallen zijn, tussen honderden andere stukken die niet minder opvielen dan de onze. Dat denken we bijvoorbeeld, op het moment dat haar dochter (ondertussen toch wel onze dochter), onder het dak dat we samen vonden en nu delen, vlijtig aan een puzzel gebogen zit en zij ons herinnert aan onze belofte om mee te helpen. Ja, wij hebben dankzij haar het puzzelen herontdekt! Maar niets is minder waar: het toeval bracht ons samen, maar we grepen het met beide handen stevig vast en lieten niet meer los. We geloofden in het geluk dat we beide verdienden en staken er onze nek voor uit. Dit is onze boodschap aan iedereen op deze site.
Ikzelf en mijn allerliefste wonen ondertussen samen. De dochter van haar maakt ons nieuw samengesteld gezin volledig. In november 2013 “ontmoeten” we elkaar op de datingsite, op een moment dat ik eigenlijk moedeloos met online daten wou kappen. Ik had weken geleden een kort berichtje naar haar gestuurd; zij kon net een maand gratis gebruik maken van de site. Ze reageerde, en we waren vertrokken voor een aantal berichten heen en weer. Ik was werkzoekend en er deed zich misschien een opportuniteit voor; ze steunde me onverbiddelijk en hoopte mee op een verlossend telefoontje. Van haar kant wond ze er geen doekjes om: ik heb een dochter van 5 jaar, een stukgelopen huwelijk van 6 jaar en bedrog is me niet vreemd. Terug een liefhebbende man, dat had ze nodig. Ik heb hard mijn best gedaan om haar met de juiste woorden erkenning en begrip te geven. “Liefde is een werkwoord” heb ik haar letterlijk gestuurd, een inspiratie die we nu dag na dag in de praktijk proberen om te zetten.
Een eerste ontmoeting, zonder muisklikken, vond plaats in Gent, tijdens de Winterfeesten. Ik hield een parkeerplaats vrij voor haar, geen overbodige luxe op dat moment. Toen ze haar eerste woorden uitsprak, met de meest heldere stem die ooit mijn oren had bespeeld, stond ik al aan de grond genageld. “Waar kan ik hier betalen?” Goed, we wurmden ons op een drafje door de massa dat zich die avond tegoed wou doen aan de Gentse wintersfeer. Vervolgens zaten we al snel tegenover elkaar in het restaurant; ik het dichtst bij de deur, waar de koude tocht mij maar al te vaak vergezelde wanneer klanten tevergeefs naar een plaatsje kwamen solliciteren. De dienster, op het randje van onvriendelijk, had haar dagje niet en daar haalden wij dan weer het nodige vertier uit. Zij nam en hield meestal het woord, trouwens vandaag nog een volwaardige en spontaan gegroeide gewoonte… Nog een cafébezoek later stonden we terug aan de parkeerplaats, waar onze vuurdoop begonnen was. Als afzwaaier gaf ik haar een cadeau: een doosje gevuld met een typisch Gentse lekkernij. Dit was een knipoog naar het goede nieuws dat mij daags voordien bereikt had: een nieuwe job! Ik kreeg namelijk de kans om die lekkernij mee te helpen fabriceren in het familiebedrijf.
En weg was ze, blij met een geslaagde date maar nog steeds bevat door twijfel en lage verwachtingen voor het vervolg. In mijn doorgaans chaotische en dromerige kop was er echter iets in gang gezet.
We hielden nadien contact, tot opluchting van haar voor wie het daten vreemd was. Zelf kon ik het ook al een succes noemen, want één date zonder vervolg stond tot dan geboekt als mijn gemiddelde!
Mijn overtuiging groeide zienderogen en de tweede date moest mijn schot in de roos worden. De voorbereidingen die ik daarvoor trof waren haast van protocollair niveau. Die zorgden er trouwens voor dat ik de dag zelf rust en vertrouwen kon uitstralen! Om het u te schetsen: in mijn auto waren kerstversiering en een glaasje zoete wijn voorzien. We reden naar Knokke en wandelden het strand af. Ik hoopte ergens een verlaten duin tegen te komen en daar een soort liefdesverklaring ten berde te kunnen brengen. De liefdesverklaring zat klaargestoomd in mijn hoofd, maar de duin die moest opduiken hoegenaamd niet! Maar het geschiedde zoals gewenst. Zij was tot gelukstranen bewogen en we kusten. Hoe de zee toen, bijna ingehouden, het strand overspoelde, hoe winterblauw de lucht kleurde, welke luxeappartementen rechts van ons in de zon baadden… dat zullen we nooit vergeten. Die avond en die nacht leek het samen dineren, de babbel, het geknuffel in de zetel en zowel het inslapen als ontwaken zo onwezenlijk. Zoals het nu ook nog altijd aanvoelt. Exact een jaar hebben we nu samen in vuurknetterende liefde doorgebracht. Wat er ondertussen allemaal al in ons scenario geschreven werd, is onwaarschijnlijk: Nieuwjaar 2014 met pasgeboren vlinders, de nieuwe job die geen voldoening schonk en verlaten werd, de eerste ontmoeting met de dochter, een weekend Amsterdam met een muis op vrijersvoeten in het hotel, de zenuwslopende kennismakingen met schoonouders/familie/vrienden, het pendelen tussen twee woonplaatsen om samen van de weekends te genieten, gezondheidsperikelen voor hem en haar, papa die zijn dochter in de steek laat, een 30ste verjaardag met een overschot aan dj’s, de beslissing om te gaan samenwonen en de zoektocht naar een huis, een adoptiegezin voor de kat, frustraties bij het solliciteren, een verhuis en intrek waarbij alles “voorlopig” was, zwoele Gentse Feesten, dieren- en pretparkbezoeken, een blitzbezoek aan Londen, een campingweekend in Westouter, de dochter naar het 1ste leerjaar, een veel te kleine fiets, ouders die zich nestelen in het stiefgrootouderschap, introducties in de wereld van het voetbal, scoutsvergaderingen, dan toch een geslaagde sollicitatie, een veel te grote nieuwe fiets gebracht door de Sint en tot slot… een weekend Parijs gepland om jaar 1 uitgebreid te vieren! Dat, terwijl onze liefde alleen maar groter werd en allang niet meer tot het toeval behoort.
Glenn & Katrien
Alles begon met voorzichtige chatberichten naar elkaar. Elke dag opnieuw hadden we het naar onze zin op de chat, nooit moeten zoeken naar onderwerpen om over te praten, uren vlogen voorbij. Ons eerste afspraakje ging als een trein voorbij en werd bezegeld met een eerste kus. We hebben elkaar sindsdien nog amper losgelaten. We vinden allebei dat 'houden van' geen vanzelfsprekendheid is maar iets waar je elke dag aan moet werken. Wat is het fijn om een zielsverwant te hebben, iemand waarmee je terug in de toekomst durft te kijken.
Peter & Liesbet
Successverhaal van Walter & karin
Wie gelooft er nu nog in liefde op het eerste gezicht? Ik niet dacht ik tot Karin mijn pad kruiste. Van het eerste moment dat ik haar foto zag kreeg ik een raar gevoel van binnen. Op dat moment werkte mijn internet niet zo goed en ging het chatten zeer moeizaam. Gelukkig is Karin blijven wachten tot mijn pc terug beter werkte. Toen ik op nieuwjaar haar stem voor de eerste keer hoorde via telefoon kreeg ik een gevoel dat niet met woorden te beschrijven is. Ondertussen zijn wij 10 maanden samen en nog echt verliefd op elkaar. Ook met haar kinderen werkt het prima. Er zijn nu ook echt plannen om een volgende stap te zetten en te gaan samenwonen. Bedankt dat ik terug van het leven en de liefde kan genieten!
Walter & karin
Ik heb de ware ontmoet en het was meteen liefde op het eerste zicht. We zijn nu een jaar te samen en het is alsof we elkaar al 30 jaar kennen. We hebben al zeer mooie toekomst plannen samen en hebben net 13 dagen Griekenland achter de rug. Het was zalig!.
Ik had al enkele dates gehad maar die waren op niks bijzonders uitgedraaid. Plots kreeg ik een mailtje met de vraag of ik interesse had om "haar" beter te leren kennen. Even profieltje gecheckt en de bedenking gemaakt: pfff dat is te ver. Uiteindelijk toch afgesproken. Eerste afspraak moeten cancellen wegens ziekte en bij de tweede 2u30 onderweg geweest door file. Eens toegekomen ging alles zo vanzelf, zij had gekookt, ik had dessert mee, uren gebabbeld alsof we elkaar al lang kenden. 2 dagen later is ze naar mij toe gekomen. Ondertussen zijn we een paar weken verder en overbruggen we de afstand met plezier al is het gemis soms wel groot en kan je niet even snel in de auto springen. Het houdt de passie brandend :-).
Silvie & Hannelore
Wat ik niet meer voor mogelijk achtte is dan toch gebeurd! Ik had me ingeschreven op de website en binnen de 10 minuten kreeg ik een welkomstbericht van Patrick waar ik gelijk op heb gereageerd. We hebben 3 uur gechat en dat viel enorm mee, het voelde vrij goed aan. Drie dagen later hadden we onze eerste date en zijn we gaan dansen! We hebben veel gepraat, gedanst en gekeken naar elkaar. Er hing wel iets in de lucht. De dag erna spraken we weer af, en weer en we belde en sms'ten. Ondertussen zijn we al een maand een koppel. Ik voel me super bij hem, ja hoor hij is mijn prins! Hartelijk dank.
Martine & Patrick
Een tijdje geleden heb ik mij in een impulsieve bui ingeschreven op de site. Na een paar dagen had ik al een blind date. Het werd een gezellige avond en ondertussen een goede vriendschap. Later bij het overlopen van wat foto's op jullie website viel er mij ééntje heel erg in het oog. Heb mijn stoute schoentjes aangetrokken en haar een berichtje gestuurd. Met succes want de volgende dag kreeg ik bericht van haar. En zo hebben we een paar keer over en weer gemaild, maar een date kwam er maar niet van. Ze hield de boot wat af. Schrik om gekwetst te worden. Uiteindelijk is ze toch gezwicht en heb ik haar bij mij thuis uitgenodigd. Sinds die avond zijn we onafscheidelijk. Ik heb dankzij jullie site echt een prachtmensje gevonden!
Siska & Kate
Ik was nog maar enkele dagen op de site aanwezig en kwam het profiel van joeri tegen. Ik heb hem direct een berichtje gestuurd en kreeg weliswaar direct een smiley terug. De dag daarop hebben we een hele tijd met elkaar gechat en nog een dag later hebben we 4 uur lang met elkaar gebeld. Er viel geen moment van stilte en het voelde gewoon heel goed aan, de klik was er. We hebben dan ook snel afgesproken en de klik die ik langs de telefoon voelde werd enkel maar bevestigd. We voelen ons super bij elkaar en het voelt aan alsof we elkaar al jaren kennen. Dit gevoel hebben we beiden zeer sterk. Ik had nooit verwacht iemand op deze manier te leren kennen. Zeg dus nooit nooit, want het bewijs is er dat het echt wel kan!
Kristel & Joeri
Successverhaal van Sandra & Rudi
Ik ben een kleine 3 a 4 weken op de site geweest en heb verschillende chats gehad. Met de ene wat langer dan de andere. Eén iemand was vanaf het begin de rustigste, de eerlijkste en niet opdringerig. Na het weekend hadden we afgesproken en ook samen met mijn 2 kinderen. De vonk was er! We zijn een koppel en het is echt fantastisch. Na bijna 5 jaar single te zijn en nu meemaken met Rudi, die echt is zoals hij beweerde te zijn, dat is gewoon uniek. We gaan een mooie toekomst tegemoet en we zijn een samengesteld nieuw gezin. Bedankt en sorry voor de niet winnaars, maar ik heb echt het lot gewonnen.
Sandra & Rudi
Successverhaal van Kim & Kevin
Hij was de eerste jongen voor wie ik interesse had en ik was het eerste meisje dat op zijn profiel reageerde. Na lang afwachten of het wel een goed idee zou zijn om af te spreken, vanwege de afstand tussen Maasmechelen en Leuven, hebben we dan toch de stap gezet. Het was liefde op het eerste gezicht. Op de volgende afspraak volgde de eerste kus. Ondertussen zijn we een anderhalf maand samen en we voelen ons langs beide kanten super goed. We zijn zeker van elkaar! Beide, jonge ouders die niet in datingsites geloofden. En kijk nu; Bedankt!
Kim & Kevin
Het was liefde op het eerste gezicht en dat op onze leeftijd. Alleen al het zien van de foto die we van elkaar zagen. We hebben het super gezellig samen en hopen nog heel lang van elkaar te kunnen genieten.
Ivan & Sabine
Wie schrijft zich nu in op een datingsite? Dat was mijn eerste gedachte toen ik voor het op jullie site terecht kwam. Wanhopigen? Maar van deze visie ben ik vlug afgestapt! Ik ben niet wanhopig op zoek geweest, ik ben zelfs niet op zoek geweest. Ik wilde gewoon mijn kennissenkring wat uitbreiden en genieten met vrienden. Toch wel met een klein beetje in je achterhoofd van wie weet kom ik mijn ware hier wel tegen! En ja, mijn eerste contact met een wildvreemde persoon verliep eerst wat onwennig. Na een aantal berichten wisselden we ons telefoonnummer uit en toen is alles in een tweede versnelling gegaan. Iedere dag belden we 2 tot 3 uren zonder elkaar gezien te hebben. We voelden ons zielsverwanten, konden over alles praten, uren aan een stuk. Tot op het moment we telefonisch gevoelens begonnen te krijgen voor elkaar. We besloten toen om toch eens in het echt contact te maken en vervolgens werden onze gevoelens bevestigd. Wij laten elkaar nu nooit meer los!
Wendy & Frank
Iemand zei me ooit dat je in het begin van je relatie op een roze wolk moet zitten. Wel, ik heb nu al een maand geen direct zonlicht meer gezien. Enkel wolken, allemaal roze. En toch is het allemaal gek begonnen. Ik hou er van een persoonlijk berichtje te sturen, maar het is niet altijd eenvoudig om iets leuks en toch gevat te verzinnen. Zij vermeldde op haar profiel dat ze supporter is van plaatselijke voetbalclub. Dat was voor mij het signaal om te reageren. Ik ben namelijk ook supporter van een voetbalclub. Dus stuurde ik haar volgend berichtje: We zijn allebei supporter van een club uit 1ste met slechts 1 letter verschil, nochtans op het veld is er een enorm verschil. Ze antwoordde: De onzen zijn beter. Dat heb ik dan ook maar toegegeven - het afgelopen seizoen dan toch -. De dag nadien hingen we reeds uren aan de telefoon. De dag daarna hadden we onze eerste date. Een avond in Leuven, met haar dochtertje erbij, om nooit te vergeten!
Filip & Nancy
Successverhaal van Gerrit & Annie
Ik heb mijn liefde gevonden bij jullie op de site. We zijn samen erg gelukkig en ik wil jullie dan ook bedanken.
Gerrit & Annie
In eerste instantie hadden we allebei onze twijfels over daten via internet. Toch hebben we de sprong gewaagd, en daar zijn we nu heel blij mee. Je moet allebei klaar zijn om een nieuwe relatie aan te gaan en het verleden een plaats hebben gegeven. Wees eerlijk en open met elkaar, hou rekening met de kinderen en maak goede afspraken. Geniet van een goede babbel, de warmte, liefde, genegenheid en knuffels die je elkaar kan geven. Soms kunnen we het zelf nog niet geloven dat we elkaar hebben leren kennen en het zo goed klikt. We genieten nu met volle teugen van elkaar en van het leven dat ons samen nog te wachten staat. We willen aan iedereen nog een goede raad meegeven; Ga ervoor!
Ria en Nick
Wij hebben vorig jaar elkaar beginnen mailen. Alles op eigen tempo omdat we beide in onze vorige relatie bedrogen waren en ergens de moed hadden opgegeven. Uiteindelijk was het zover. Er waren al gevoelens langs beide kanten maar toen we afspraken werden deze alleen maar groter. En zie ons nu, we gaan samen wonen. De kindjes komen goed overeen en ze aanvaarde ons beiden ook. Was van het eerste moment direct mama en papa.
Kristel & Wim
Ik wil bij deze mededelen dat liefde op het eerste gezicht echt bestaat. Zodra mijn inschrijving helemaal compleet was, vond ik al de man van mijn leven. Het was net als in een sprookje. De aantrekkingskracht, liefde en het verlangen naar contact maakten het plaatje compleet. Ook onze kinderen uit beide relaties hebben er een heel goed gevoel bij en dat is onmisbaar voor de juiste start in een relatie. We zijn een koppel geworden en kunnen niet meer zonder elkaar. Dat gevoel is zalig en geeft ieder mens weer levenskracht .
Dus mensen geef niet op en blijf geloven in de ware liefde want ik kan u beamen dat ze bestaat!
Virgine & Laszlo
Zit al twee jaar in de miserie van mijn man waar ik 17 jaar een leven mee deelde en waarmee ik samen een zoon heb van negen jaar. Alles heb ik gedaan ten koste van heel veel om mijn gezin bij elkaar te houden. Maar al wat ik zocht en miste in hem heb ik ineens gevonden via jullie site. Ik was pas ingeschreven en van één iemand beviel me zijn uitstraling op zijn profiel. Ik zocht eigenlijk gewoon nieuwe vrienden voor een ander leven en kwam ineens de man tegen die ik zocht op vele vlakken. Hij is lief, behulpzaam, bezorgd, handig, kan goed koken en doet alles in huis. Tevens een super papa voor zijn kinderen.
Ik was heel voorzichtig want ik was nog zeer kwetsbaar en wist niet of ik eigenlijk al weer een relatie wilde. Maar ik heb nu de man van mijn hart gevonden en dit gevoel is wederzijds. Nu kan ik het verleden loslaten door de steun en toeverlaat die ik vind bij hem.
Tania & Luc
Ken jij dat ook: een zaterdagmiddag, het regent, een dag dat je je verveeld? Ik wil nieuwe mensen ontmoeten, had eerst Facebook uitgepluisd maar er was niemand te bespeuren. Plots valt mijn oog op een link naar daar deze site. Daar dan maar eens gaan kijken. Profiel aangemaakt met de mooiste foto erbij en dan eens even rond gaan kijken. Het eerste profiel dat ik tegenkom is dat van jou. Mijn eerste reactie: "wow, die ziet er leuk uit!". Even kennismaken, we hadden een heel leuk gesprek. De dag nadien spraken we af samen met de kids en het klikte direct. Vanaf dat moment krijg ik meerdere keren per dag van jou het leuke berichtje waarin je schrijft dat je me graag ziet. Binnen de minuut krijg je het antwoord dat ik je mis. Het is een heerlijk gevoel. Het klinkt raar als je tegen je vrienden zegt dat we elkaar via de PC hebben leren kennen, maar toch geeft het tegelijk een fantastisch gevoel! Hopelijk vind je net als wij je partner die je al zolang zoekt. Bedankt!
Bieke & Gino
Ik heb via jullie site de vrouw van mijn leven gevonden, waarvoor ik jullie hartelijk dank!
Ik heb 4 zonen, wat het op zich niet gemakkelijk maakt om een vrouw te vinden die daar geen probleem mee heeft.
Daarom dacht ik niet dat het zo snel kon gaan, maar na drie weken lid te zijn geweest heb ik mijn ware liefde gevonden.
We zijn sinds tweede kerstdag samen en allebei zeer gelukkig.
Dave & Nathalie
Successverhaal van Filip & Carla
Ik was nog maar een kleine week lid en kreeg op een donderdag een berichtje van Carla die op dat moment nog maar een goeie week lid was bij jullie. Via dit berichtje zijn we in contact met elkaar gekomen en hadden we al vlug een date versierd. Die date was de zondag daarna in de bowling te Kortrijk. Tijdens die bewuste date hebben we allebei de spreekwoordelijke klik ondervonden. Diezelfde avond ben ik nog bij haar langs geweest om een serieuze babbel te hebben en ook om over onze gevoelens voor elkaar te praten. Sindsdien zien of horen we elkaar regelmatig en mogen we zegen dat we een relatie hebben. Juist daarom hebben wij beiden ons profiel bij jullie opgezegd. In het begin stond ik nog heel sceptisch tegenover dating-sites maar nu weet ik wel beter en ik zou zeggen: "mensen, geloof erin!". Dankzij jullie ziet de toekomst voor ons er rooskleurig uit. BEDANKT
Filip & Carla

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!